Condicions de reserva

CONDICIONS GENERALS DE CONTRACTACIÓ DE RESERVES
 1. ACCEPTACIÓ: La realització de qualsevol reserva suposa l’acceptació d’aquestes condicions generales.
 2. USUARI: La persona que fa la reserva ha de ser major d’edat i es responsabilitza de la veracitat de les dades introduïdes. (Totes les dades introduïdes per l’usuari es graven en un servidor segur i garantim que l’accés a aquesta informació és exclusiu per part del personal de reserves i únicament es farà a l’efecte de la pròpia reserva i per comunicar al client futures promocions i ofertes).
 3. PREPAGAMENT: El sistema demana un pagament o garantia per targeta de crèdit o transferència bancària del 50% de l’import total del lloguer en un termini de 2 dies, estant la reserva condicionada a l’acceptació del pagament per part de l’entitat bancària. L’import restant haurà d’abonar 20 dies abans de l’arribada, bé per transferència o targeta de crèdit.
 4. RESERVA: La reserva quedarà completada quan l’usuari rebi per correu electrònic la confirmació de la reserva amb el seu número de localitzador. Cadaqués Masnou Apartaments es reserva el dret de rectificar la disponibilitat o les tarifes errònies ocasionades per algun error del sistema de reserves online. En aquest cas, Cadaqués Masnou Apartaments notificarà en un termini màxim de 48 hores l’error, donant l’alternativa al client d’acollir-se als ajustaments correctes o d’anul·lar la reserva efectuada sense cap penalització.
 5. CHECK-IN: L’horari d’entrada és de 16h00 a 20h00. A partir de les 20h00. No es faran check-in després de les 22 hores. Cal que informeu l’establiment amb antelació de l’hora d’arribada prevista. La sortida és a les 11h del matí.
 6. TAXA TURÍSTICA: L’import de la reserva es veurà incrementat per una Taxa turística durant les primeres 7 nits i per un import de 0,99€ + IVA per persona major de 16 años.
 7. OCUPANTS: El client només pot allotjar el nombre màxim de persones definits en les característiques de l’apartament i de la tarifa contractada.
 8. NETEJA: L’apartament es posarà a disposició del client en les degudes condicions de neteja. El client es compromet a deixar l’apartament en unes condicions de neteja raonables sense escombraries ni restes d’aliments.
 9. EQUIPAMENT: Els llençols, tovalloles corresponents al nombre de persones que s’allotjaran estan inclosos en l’inventari inicial, així com els estris de cuina, etc. El client es compromet a deixar l’apartament amb les mateixes condicions de conservació del mobiliari i equipament que ha trobat en l’entrada.
 10. MODIFICACIONS: Reservat el dret a canviar l’apartament contractat per un de similars característiques o superiors en casos de força major com a ocupació o desperfectes sobrevinguts després de la data de la reserva. Aquests canvis no tindran cap cost per al client.
 11. GARANTIA: El client deixarà a l’entrada un dipòsit en garantia en efectiu per l’import que consta especificat en la reserva. Aquest dipòsit es retornarà a la sortida íntegrament excepte en el cas que es detectessin desperfectes a l’apartament, el mobiliari o l’equipament o situacions d’extrema brutícia i deixalles. El cost que comporti el restabliment de les condicions que tenia l’apartament a l’entrada serà descomptat de l’import del dipòsit.
 12. RESPONSABILITATS: Cadaqués Masnou Apartaments no es fa responsable dels danys i perjudicis que es puguin produir al client durant com a conseqüència de la seva estada a l’apartament, inclosos robatoris o incendis. Tampoc es fa responsable de les avaries produïdes, per causes alienes com talls de llum, aire condicionat, etc. o per mal ús del client en els electrodomésticos. En qualsevol dels casos, Cadaqués Masnou Apartaments es compromet a intentar solucionar aquestes avaries el més aviat possible.
 13. COMPORTAMENT: El client serà responsable del seu propi comportament i el d’aquells que l’acompanyin. Si el seu comportament no estigués d’acord amb uns estàndards mínims de convivència que s’estableixen en el contracte, Cadaqués Masnou Apartaments podrà exigir l’abandonament de l’apartament sense dret a devolució total o parcial dels dies restants, ni a cap indemnització.
 14. POLÍTICA D’ANUL·LACIÓ: Si s’anul·la o modifica fins a 20 dies abans de la data d’entrada, el client pagarà a l’establiment el 50% de l’import total de l’estada. Si s’anul·la o modifica la reserva fora del termini de 20 dies de l’estada, no es retornarà l’import total de la reserva.